Bestyrelsen i Danmark

Bestyrelsen bag KenyaHelp består af frivillige ildsjæle. som tror på at det er “dråber som fylder havet”. Alle har oplevet at lidt kan kan ændre rigtig meget, hvis det foregår i et samarbejde, hvor lokalbefolkningen, føler medejerskab og har ansvar. Vores viden og ressourcer kan i fællesskab med kultur og lokalindsigt skabe fundamentet for en bæredygtig udvikling.

Bestyrelsen tegner og har ansvaret for foreningen. Hver især bidrager med deres viden og kompetencer til at driften og udviklingen af foreningen. Bestyrelen inddrager medlemmerne i projekter og aktiviteter.

Bestyrelsens medlemmer.

  • Lilli Bach – Formand og Koordinator
  • Lene Carlsen – Regnskabsfører
  • Lukasz Chrystofiak – Medlem
  • Emma Søe – Medlem
  • Johanne Larsen – Sekretær
  • Lone Larsen – Medlem
  • Linda Ernstsen – Medlem
  • Ida Lilli Sørensen – Medlem

Her vil vi præsentere hvert enkelt medlem, hvem er vi og hvorfor er vi med i KenyaHelp

Jeg hedder Ida Lilli, og jeg er 25 år gammel. Når jeg går på arbejde, er omdrejningspunktet mennesker. Jeg er pædagogmedhjælper i en børnehave, jeg er ekstern mentor for en handicappet pige, og så er jeg skolehjemsassistent på Jordbrugets UddannelsesCenter i Beder.

Jeg har altid haft stor interesse for at gøre noget for andre, som har brug for hjælp på den ene eller den anden måde. Jeg “faldt” over KenyaHelp på Facebook, og jeg var solgt lige fra starten.
Jeg er enormt begejstret over den direkte hjælp, som kommer vore venner i Kenya til gavn, og så er det megafedt at have venskaber på tværs af landegrænser!
Jeg har været i Kenya én gang, og jeg kan slet ikke vente med at komme afsted igen. De 14 dage jeg brugte i landsbyerne og i Kenya generelt, satte meget dybe spor i mit hjerte. Det var fuldstændig overvældende og fantastisk at møde mennesker som på trods af mange udfordringer smiler, er hjertevarme og enormt taknemmelige og gæstfrie. Jeg fik ikke kun rygsækken fyldt op med oplevelser, men fik også venner og bekendtskaber, som jeg aldrig glemmer. Jeg glæder mig helt enormt til at skulle afsted igen og fylde min rygsæk endnu mere op!