KenyaHelp besøger landsbyen, de forældreløse børn og deres pleje- og netværks familier.

Til februar tager en lille gruppe med KenayHelp til landbyen. Gruppe skal besøge børnene og familierne som får støtte fra KenyaHelpere (donere), samt besøge nogen af de forældreløsebørn som stadig har akut brug for hjælp til sikring af tålelig opvækst og uddannelse.

Et besøg fra Danmark er til stor glæde.

Vi håber at have tilsagn fra nye KenyaHelpere om at donere opvækst og uddannelse for et konkret forældreløst barn.

Landbyen ligger ved Victoriasøen, men der er ikke vand på bopladserne og familierene oplever med klimaforandringerne alt for ofte at deres høst slår fejl – ja faktisk kom der slet ikke regn i den sidste regnsæson, og mange børn og familier kan se frem til at sulte.

Tørke så tæt på vand – det må vi forhindre.

Vi vil forsøge at skaffe vand til et lille stykke jord ved at investere i en vandtank, pumpe , solceller og dryp system. Det skal være en prøve for at se om det er vejen frem til at flere kan blive selvforsynende.

Gruppen skal også hjælpe med viden og vejledning til et vandingforsøg. Landsbyen er afhængig af vand for at kunne dyrke de mest nødvendige grøntsager til familiernes eget brug og salg.

Der sorteres og pakkes til de lokale skoler og plejefamilierne

Vi samler skrivegrej og skolegrej, legetøj, mobiltelefoner, computere mm ind, som vi i det omfang vi kan få råd til at transportere, vil tage med til landbyen og dele ud. Vi tager derfor også gerne imod donationer som kan dække fragt – det koster ca. kr. 50 pr kilo.

Har du lyst til at bidrage som KenyaHelper til et konkret barn, donere et beløb til fragt eller til vandings forsøget så kan du donere her på siden og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til gensyn med koordinator gruppen i Kenya, samt de mange gæstfrie og vidunderlige mennesker i projektet og landsby.
Der er mange børn som vi med lidt kan hjælper til en bedre opvækst og tilværelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *