Elektriciteten til sårbare familier kommer fra et batteri udviklet i Danmark

Vi har indgået et spændende samarbejde med  PP Power, som er et dansk firma der har udviklet et batteri system som kan sikre elektricitet i Afrikanske hjem. Også i de hjem som ligger langt fra civilsamfundet.

Vi har sendt 15 batterier afsted til KenyaHelp familier og håber vi kan finde sponsorere og dermed midler til at give flere familier, skoler og institutioner denne mulighed.

Batterierne er transportable og oplades ved hjælp af et solcellepanel. Familierne kan bruge batterierne til at skaffe lys i hjemmene hvor det er helt mørk fra kl. 19.00 – 07. 00.

Batterierne kan lade telefoner op, bruges til tv og hår trimmer mm. Flere familier tjener lidt penge på at lade andre familiernes telefoner, samle folk omkring tv eller køre rundt som transportabel frisør.

Fordi batterierne er transportable kan familierne bære dem med i marken, til naboen, eller i fiskebåden. Batterierne indsamles efter 5 år og genanvendes. familierne sparer på den sundhedsfarlige palmin lampe olie samt miljøbelastende engangsbatterier.

Batteri er med på fiskerne på job og familien har fået lys i deres hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *