Vi mangler sponsorere – Der er flere børn som trænger

I KenyaHelp støtter vi udviklende tiltag – hjælp til selvhjælp.

Vores primære fokus er forældreløse børn som med støtte fra en sponsor kan blive boende i netværks eller plejefamilie. Det betyder meget for børnene at de oplever nærvær og tryghed i kendte rammer, i den sorgfulde og kriseramte tid efter at have mistet sine forældre.

Vi vil gerne sikre børnenes fremtid gennem skolegang og tilgang til sundhedssystemet. Vi arbejder på at alle børnene i KenayHelp får en uddannelse som ikke blot sikrer dem et uddannelsesdokument men som faktisk giver dem adgang til hverv med indtjenings og forsørgelses muligheder. Vi ønsker at sikre dem kloge hænder så de både kan være den som regner den ud, og den som kan udføre.

Gennem vores venskabs forening og nære samarbejdspartner i landsbyerne hvor børnene vokser op, er vi i direkte kontakt med børnene og familierne. der er en lige linje hvilket sikrer sig at støtten vi giver kommer børnene til gode.

Tre af disse børn har allerede en KenyaHelper og er sikret en god skolegang og opvækst

Vi håber at også du og din familie vil opleve glæden ved at støtte et udsat forældreløst barn i Kenya.

Hvad koster det?

1/1 Alene sponsor for et barn koster kr. 300.-/mdr.

1/2 Du deler udgiften og glæden med en anden sponsor familie kr. 150.-/mdr

1/4 Du deler udgiften og glæden med tre andre familier kr. 75.-/mdr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *