Man skal betale tilbage til mennesker og samfund som sikrer dig muligheder for at opnå dine mål i livet.

Det er vise ord fra en ung mand. Simeon Asunga. Simeon er vores energiske, hjertelige og uundværlige koordinator i Kenya. En ung mand med hjertet på rette sted. og helt uundværlig for vores samarbejde

Simeon er 31 år gammel, og vokset op i et kærligt men økonomisk fattigt hjem. Barndom, skolegang og uddannelse er gennemført på “tom mave”, sådan er vilkårene for ham og en stor del af Kenyas børn og unge. Simeon har fundet støtte i familie og netværk og med hårdt slid opnået en god uddannelse og arbejde. At skabe håb og muligheder, for andre i samme situation som ham, er drivkraften i hans store engagement i KenyaHelp.

Hør interview med Simeon hvor han fortæller om sin opvækst og tanker og drivkraft.

Simeon underholder med en nationalsang

Besøg fra Danmark

Lokalgruppen har besøg fra KenayHelp. I den forbindelse holder de møde så der sammen kan opdateres og planlægges. Her drøftes udvikling og udfordringer. Det er nogle højtidelige møder hvor lokalgruppens bestyrelse er stole værter. Her mærker man tydeligt hvor meget støtten gør nytte. Er du KenyaHelper er du velkommen til at deltage på turene, hvor det er muligt at møde dit sponsorbarn og familie.

Besøg fra Danmark
Læs videre “Besøg fra Danmark”