Besøg fra Danmark

Lokalgruppen har besøg fra KenayHelp. I den forbindelse holder de møde så der sammen kan opdateres og planlægges. Her drøftes udvikling og udfordringer. Det er nogle højtidelige møder hvor lokalgruppens bestyrelse er stole værter. Her mærker man tydeligt hvor meget støtten gør nytte. Er du KenyaHelper er du velkommen til at deltage på turene, hvor det er muligt at møde dit sponsorbarn og familie.

Besøg fra Danmark

På møderne samles op på udvikling, udfordringer og kommende opgaver. Det er en fornøjelse at opleve glæden og taknemmeligheden over de muligheder KenyaHelp er med til at give befolkningen. Vigtigst af alt – at tænde et håb.

Lokalgruppen gør det store arbejde, og vi må sande at ting som for os er lige til, kræver hårdt slid og er meget besværlige. Bare at indkalde til møder – mange har ingen telefon og man må gå lange veje med beskeder. Papir og pen er en manglevare, så det er udforende at skrive referater og lave dokumentationer.

Alle gør deres bedste med de midler og muligheder de har.

To af pigerne Cecilia og Vivian, fra familie og netækspleje programmet er med til mødet. En god anledning til ny kjole.

Kjolerne skal kun bruges når vi har besøg af gæster som vil hjælpe os til at bryde med vores lidelser. – sådan siger en taknemmelig koordinator.

Gruppen viser stolte rundt, særligt forsøgsmarken med Chia får opmærksomhed. Alle er spændte på om der bliver et godt udbytte. Det har været spændende at følge udviklingen fra mødet om muligheden til nu at se marken stå næsten klar til høst.

Vi håber at denne mulighed kan udvikles og være et af tiltagene for hjælp til selvhjælp

Vi når forbedringer og udvikling ved fælles hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *